У Харківській області розшукують 45-річного Руслана Поляцького.

Про це повідомляє пресслужба поліції в Харківській області.

Зниклим є житель Сахновщинського району. Востаннє чоловіка бачили 4 листопада. Руслан пішов з дому і досі не повернувся.

Прикмети Руслана: зріст 170 см, спортивна статура, темне коротке волосся, зелені очі.

Був одягнений: у чорну вітровку, спортивні штани, взутий в чорні з білими вставками кросівки.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Особлива прикмета: у чоловіка є шрами на грудях і шрам від апендициту.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Якщо раптом ви знаєте, місцезнаходження чоловіка, або помітили його десь в місті, прохання повідомити на лінію «102» , або (05762) 3-13-63.

Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі шукають літнього чоловіка з розладом пам'яті - "вже знаходили в Одесі та Павлограді". За словами родичів, у чоловіка є серйозні проблеми з пам'яттю. На жаль, немає ніяких припущень про те, де і з ким зараз може перебувати чоловік.

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Львівщині безуспішно шукають зниклого грибника: залишився пакет і чобіт. 2 листопада в селі Тейсарів Жидачівського району група фахівців почала пошуки 75-річного місцевого жителя, який пішов по гриби і не повернувся.

Також «Знай.иа " писав, що На Тернопільщині зник блакитноокий чоловік із залисинами-пішов у ніч. вийшов з дому ввечері 30 жовтня і більше не повернувся. Його розшукують родичі і поліція. Відомо, що чоловік народився в 1985 році.