Українська співачка, народна артистка України, а також кандидат філологічних наук Марія Бурмака взяла участь у флешмобі "День старих фото" і опублікувала своє дитяче фото в соцмережах.

Відповідний фото-пост з'явився на сторінці артистки в Інстаграмі.

"А ви знали, що сьогодні - День старих фотографій? П'ять років, Харківський садочок",- написала артиска.

Раніше ми писали, співачка Марія Бурмака з нагоди Свята знань 1 вересня згадала і свій перший день у школі. Артистка розповіла, як мама невдало підстригла їй чубок. Історію з дитячих років Бурмака опублікувала в своєму Інстаграмі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співачка розповіла, як її мама перед святом Першого дзвінка намагалася підрівняти доньці чубок, а в підсумку вийшла "дуже модна французька стрижка". Бурмака показала своє фото тих років у шкільній формі і з великими білими бантами.

"Перед школою мама вирішила мені підрівняти чубок. А коли рівняти вже було нічого, то сказала: «це дуже модна французька стрижка», зав'язала бант. І я, задоволена собою, пішла в перший клас. Не переживала зовсім - майже з усіма своїми однокласниками я була з дитячого садка, а 4-я школа була на сусідній вулиці. З першим вересня вас усіх!", - написала Бурмака.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Бажання образити і розділити", - Бурмака прокоментувала скандал навколо концерту на День Незалежності

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тут запалилася зірка слави Ротару: Марія Бурмака поділилася архівними кадрами " Червоної рути"

Також «Знай.иа " писав, що Марія Бурмака не змогла на карантині просто сидіти вдома, цифри космічні