Харківський виробник пива використовує на своїй продукції "знак якості СРСР".

Про це стало відомо з Телеграм-каналу "Декомунізація.Україна".

Активісти направили відповідне звернення до Українського інституту національної пам'яті, щоб пивоварам роз'яснили "незаконність нововведення".

фото: "Декомунізація.Україна"
фото: "Декомунізація.Україна"

"Нещодавно Харківська пивоварня почала випускати пиво з так званим знаком якості "СРСР". Направили звернення до УІНП, щоб ті роз'яснили про незаконність подібних нововведень”, - написано в підписі під знімком.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот
скріншот

Нагадаємо, в Харкові розгорівся скандал через ковбасу. Причиною скандалу стала назва продукту, який активісти зажадали декомунізувати.

Як повідомляється, ковбаса, що викликала народний гнів, називалася "радянською". Випускає продукцію під такою назвою "Харківський м'ясокомбінат".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Вінниці заклад Darkside Sushi Hub вирішив покреативити, щоб привернути увагу клієнтів. І у команди вийшло, правда, не так, як планувалося. Так, тут придумали нову назву для страви: рол "Сталін".

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові в центрі міста місцеві жителі помітили чоловіка, який розгулював у футболці із зображенням комуністичного символу. Очевидці викликали на місце події правоохоронців.

Також «Знай.иа " писав, що У Києві Батьківщина-Мати і міст Патона опинилися під ударом - ви не впізнаєте візитки столиці. Повідомляється, що в українській столиці в питанні про декомунізацію згадали Батьківщину-Матір, міст Патона, а також пам'ятник Щорса. Там будуть поступово позбавлятися від радянської символіки.