У селищі Близнюки в Харківській області з'явилася лисиця. Вона забрела в під'їзд будинку на вулиці Механізаторів, 2. Місцеві жителі розповідають, що тварина напала на дворове цуценя, за яким сусіди доглядають разом.

"Вчора її бачили по цій же вулиці у людей у дворі ввечері. Потрібно щось робити, адже людям ввечері страшно ходити, а ніхто не знає де знаходиться ця скажена лисиця, і на кого вона може напасти", - пише користувачка Аліночка Коваленко на Facebook-сторінці "Нове життя".

Люди дуже стурбовані, адже тварина може бути не просто агресивною, а ще і скаженою.

"Нормальна лисиця живе в лісі або десь в полі, а не приходить в під'їзд або у двір до людей. Можливо, вона скажена і небезпечна для суспільства",- зазначила Аліна Коваленко. - "Думаю, що потрібно ввечері прочесати посадку, яка знаходиться біля стадіону РТП (ремонтно-транспортне підприємство - ред.), а ще місцевість, де знаходиться ставок РТП. Вечорами в посадці біля стадіону буває чутно звуки, ніби тварина виє".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що двох лисенят виявили на одному з підприємств під Харковом, але зловити себе не дали.

Раніше “Знай.ua” писав про те, що у серпні харківського Фельдман-екопарку втекла зебра, яку шукають усім Харковом, але не знайшли і досі, проте не втрачають надії.

Також повідомлялося, що вранці 26 жовтня запорожці на свій подив помітили на вулиці міста лисицю, яка кудись бігла за своїм, лисячим справах. Кадри незвичайної прогулянки опублікував паблік its_zp.