У п'ятницю, 6 листопада, в центрі Харкова на мітингу працівників сфери громадського харчування помітили наймилішого протестувальника - єнота.

Так, на протест вийшли офіціанти, бармени, адміністратори та інші працівники, яких обурило рішення про вжиття нових карантинних заходів. У натовпі неможливо було пройти повз чоловіка в костюмі єдинорога, який тримав на руках єнота.

Як повідомляє Telegram-канал "ВЕХА", "єдиноріг" - господар кав'ярні, а смугасту подружку звуть Ліза. Вона дуже сумує через те, що в кав'ярню приходить мало відвідувачів, і тому більшу частину часу просто спить.

Ліза прийшла підтримати людей, які стоять на площі Свободи з плакатами: "Ми хочемо їсти", "Як платити оренду?", "Дайте працювати", "Моїй дитині потрібна куртка", "Після 20:00 зростає тільки безробіття" та іншими.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на весілля завітала ціла сім'я єнотів. Вони прийшли в той момент, коли наречений і наречена фотографувалися і насолоджувалися один одним після одруження. Фотограф, Кеті Вайт, яка знімала весілля, не розгубилася і зробила кілька знімків. Гості були в повному захваті, а фото миттєво розлетілися по всьому Інтернету.

Також Знай повідомляв, що в Чорнобильському заповіднику в поле зору камери потрапив милий смугастий звір, який хоробро захищав свої території. Причому так сміливо, що машині довелося здавати назад, щоб не нариватися.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі розлітається відео, зроблене камерою відеоспостереження, яке більше нагадує трейлер до нового фільму з супер-котом у головній ролі.