2 листопада більшість школярів Харкова вийшли на навчання через необхідність проведення "організаційних заходів".

З понеділка, 2 листопада, в школах Харкова почалося навчання, але очно вчитися повинні були почати тільки учні початкових класів. Про це повідомила директор міського департаменту освіти Ольга Деменко, передає "Суспільне".

Адже в червоних зонах школи мали перейти на дистанційне навчання. Однак пані Деменко зазначила, що 2 листопада більшість школярів прийшли до навчальних закладів.

Школярі, фото: кадр з відео
Школярі, фото: кадр з відео

"Вчора закінчилися осінні канікули, і навчальні заклади відновили заняття. Сьогодні більшість дітей було в школі. Необхідно було провести медогляди, провести бесіди з дітьми щодо майбутнього дистанційного навчання, внести відповідні корективи в розклад. Із завтрашнього дня початкова школа навчається в стаціонарному режимі, а старша - в дистанційному. У роботі дитячих садків нічого не змінилося",- зазначила Ольга Деменко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Директор Харківського Департаменту освіти запевнила, що учні 5 – 11 класів перейдуть на дистанційне навчання, вже повністю отримавши всі завдання на найближчий тиждень.

За словами Деменко, з початку навчального року кількість учнів, які захворіли на коронавірус, не перевищує 1%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нові стандарти, оцінки та повернення онлайн-уроків: що зміниться в українській школі в 2021 році

Як повідомляє портал «Знай.иа» У "червоних" Чернівцях школярів не пустять за парти

Також «Знай.иа " писав, що Суворіше, ніж в армії: в українських школах можуть заборонити Смартфони