Минулого тижня на Харківщині Держпродспоживслужба провела 1152 перевірки закладів громадського харчування, продовольчої торгівлі, агропродовольчих ринків та інших об'єктів масового скупчення людей.

Про це 2 листопада, повідомили на офіційному сайті Держпродспоживслужби в Харківській області, передає KHARKIV Today.

Порушення виявили на 492 об'єктах (42,7% з тих, де проводили перевірку).

За результатами перевірок співробітники Держпродспоживслужби склали 58 постанов про накладення штрафів за порушення карантинних заходів, видали 492 приписи та пропозиції. У 57 епізодах перевірок про порушення поінформували органи місцевої влади, правоохоронні органи поінформували в 11 випадках.

карантин в Україні, фото: REUTERS
карантин в Україні, фото: REUTERS

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Оскільки Харків і кілька районів області знаходяться в "червоній" зоні епідеміологічного зонування, Держпродспоживслужба знову звернулася до громадян з вимогою неухильно дотримуватися масковий режим, соціальну дистанцію, регулярно мити і обробляти антисептиком руки.

Всього з початку пандемії співробітники Держпродспоживслужби провели 40 435 перевірок підприємств в області на дотримання карантинних вимог. За їх результатами вони видали 12 330 приписів і пропозицій, оштрафували 916 відповідальних осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тернополяни відправили дітей до садочків, наплювавши на "червону зону" Зеленського: "божеволіють у чотирьох стінах"

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Ужгороді наплювали на червону зону, карантин - для слабаків: "робіть що хочете"

Також «Знай.иа " писав, що В Україні оновили список "червоних" і "зелених" зон карантину: знайди своє місто