У Харкові охоронець народного депутата влаштував безладну стрілянину в одному з ресторанів міста. Його зупинили відвідувачі закладу, які забили чоловіка до смерті пляшками, повідомляє у своєму телеграм-каналі написав журналіст Андрій Цаплієнко.

За його інформацією, сьогодні, 1 листопада, чоловік 35-40 років близько 5:50 зайшов в караоке-ресторан Biani Champagneria за адресою Ярослава Мудрого, 21, і почав стріляти. Відвідувачі закладу схопилися за порожні пляшки і ними до смерті забили стрілка, який, на думку свідків, «зловив білку».

Фото: Харків 1654
Фото: Харків 1654

Фото: Харків 1654
Фото: Харків 1654

Зазначається, що пістолет, з якого стріляв чоловік, був зареєстрований на його ім'я. За інформацією, оприлюдненою в ЗМІ, загиблий-Руслан Смирнов, який виконував обов'язки охоронця одного з народних депутатів "Опозиційного блоку" Дмитра Шенцева.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фото: Харків 1654
Фото: Харків 1654

Фото: Харків 1654
Фото: Харків 1654

На місці події працюють правоохоронці, яким належить з'ясувати всі деталі того, що відбувається.

Нагадаємо, що у Києві хлопець зловив кулю біля метро.

Як повідомляв портал "Знай.иа", сварка омонівців у кафе закінчилася різаниною та перестрілкою.

Також, "Знай.иа" писав, що у Києві неадекват з ножем напав на волонтера партії Кличка.