Поліція Харківської області розшукує безвісти зниклу 15-річну дівчинку. Про це повідомляють у Службі розшуку дітей при відомстві.

Як повідомляється, мешканку міста Лозова Анну Саранцеву 2005 року народження Востаннє родичі бачили в суботу, 31 жовтня, близько 14:00.

У поліції зазначають, що дівчинка спочатку гуляла біля свого будинку, а потім кудись пішла. Додому вона так і не повернулася.

"Перебуваючи біля будинку за місцем проживання в м. Лозова, вона пішла в невідомому напрямку і в даний час її місцезнаходження невідоме", - повідомляють в райвідділі поліції.

Прикмети зниклої Анни Саранцевої: зріст 150-155 сантиметрів, худорлявої статури. Очі зеленого кольору, волосся довге темне.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На момент зникнення була одягнена в коротку чорну куртку, такого ж кольору джинси, білі кросівки з логотипом «Nike».

Всіх, хто має будь-яку інформацію про місце знаходження дитини, просять повідомляти за телефонами: 0959441288, 0669340346 або 102.

Пізніше стало відомо, що дитина знайшлася, її повернули додому.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Чернівцях зник блакитноокий підліток-роздавав листівки на виборах. 13-річний хлопець вийшов з дому на підробіток, де він роздавав рекламні листівки по вулиці Руській, але додому так і не повернувся.

Також портал Знай.uа писав, що Ліс На Прикарпатті перетворився на лабіринт для молодої пари-гриби вилізли боком. На Прикарпатті сімейна пара вирушили по гриби в лісовий масив поблизу села Нова Гута Тисменицького району і не могли самостійно вібратись.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті поліція знайшла зниклу школярку-побачили і прозріли, у всіх є діти. 15-річну ужгородку, яку розшукували рідні та поліція, знайшли у сусідньому селі.