У мережі розповіли ще одну історію, яка пов'язана з коронавірусною інфекцією. Цього разу інцидент стався в місті Харків.

Таким чином, повідомляється, що поруч з моргом по вулиці Амосова було помічено величезну кількість людей.

Деякі з них починали влаштовувати поминки прямо на багажнику автомобіля.

Автор зняв все на відео. Він також пише про те, що щодня тут проїжджає, і відбувається таке щоразу. Раніше було по три-чотири машини, проте, останні кілька днів цілий аншлаг.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Це для тих, хто до цих пір говорить, що коронавірусу немає. Такі ролики показують, що небезпека є, і в зв'язку з ростом інфікованих, вона тільки стає більше.

Нагадаємо, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 378 729 випадків зараження. За добу зафіксували 8 312 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 155 026 пацієнтів. За останню добу видужало 3 394 осіб, 173 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.