У Харківській області в селищі Пісочин стався напад на молоду сім'ю в їх квартирі. Невідомі увірвалися в приміщення і вимагали гроші. Постраждалі попросили жителів селища надати відеозапис з камер спостереження. Про інцидент повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Повідомлення в поліцію про пограбування надійшло від 22-річного чоловіка 28 жовтня о 8:45 ранку. Чоловік розповів, що в його квартиру увірвалися незивісні в чорних масках і приставили ніж до обличчя новонародженої дочки. Вони зажадали гроші і цінності. Зловмисникам вдалося забрати 2000 доларів.

Також про інцидент на своїй сторінці в соцмережі написала постраждала Жанна Качурівська.

"Вбивство? Домагання? Грабіж? Ніж у горла тримісячної дитини??? 28.10.2020, приблизно о 8:20-8:30 було скоєно напад, пограбування, замах і домагання на нашу сім'ю", - написала жінка.

Молода мама розповіла, що вона була у ванній з дитиною, а чоловік спав в цей час. У квартиру увірвалися двоє невідомих у чорному одязі та масках. Також жінка зазначила, що доказів нападу мало, тому вона просить надати записи з камер відеоспостереження.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Розпитайте всіх знайомих і жителів Пісочина-всіх, хто має запис в проміжку з 6 до 11 ранку з авто, магазинів, телефонів, біля "Чудо маркету" і особливо будинку за адресою - в'їзд Набережний, 10 (відразу навпроти "Чудо маркету"). Також будуть дуже корисні зйомки з прилеглих будинків", - звернулася жінка.

Після написання заяви поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Також правоохоронці вилучили речові докази та записи з камер спостереження.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі поліцейські затримали одесита, який пограбував орендовану квартиру.

Також Знай писав, що 27 жовтня, у Львові двоє чоловіків пограбували 20-річного молодого чоловіка, вирвавши з рук мобільного телефону.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині під час пограбування будинку зловмисники жорстоко вбили господаря.