Плазуна помітили на набережній в районі Центрального ринку в Харкові.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "ХХ".

"На набережній біля Центрального ринку завелася змійка",- зазначається у підписі під фото.

фото: "Х.Х"
фото: "Х.Х"

"Природа наскільки очистилася...", "Так ось куди моя свекруха щоранку їде. Зрозуміло", "повзе в міськраду", " там по всій набережній спостерігали змійок, такі маленькі, а шипляяят...", "Повинен сказати, це найважливіша новина за останні час"," не знав що теща зараз в Харкові", - жартували в коментарях харків'яни.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

коментарі, скріншот
коментарі, скріншот

коментарі, скріншот
коментарі, скріншот

Нагадаємо, незважаючи на досить холодну погоду, як для жовтня місяця, в Тернополі були помічені змії. Сталося це в одному з парків.

Відпочиваючі побачили рептилію, яка повзала серед інших людей по асфальту. Автор ролика пише, що помітив він їх у Гідропарку у вівторок, 20 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром нахабна гадюка окупувала улюблене місце туристів, більше туди-ні ногою

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хижак з Червоної книги накинувся на беззахисних українців: "Покусала дівчину, звисала з дерева"

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі на городян полює отруйна Рептилія, дивіться під ноги