Харків'яни обурені роботою комунальників, які проігнорували очищення води і пустили по кранах дуже брудну рідину. Так, в мережі оприлюднили фотографію "чистої" води, якою доводиться користуватися жителям Харкова.

Відповідну фотографію опублікували очевидці на телеграм-каналі "Х.Х.".

"На Клапцова наливають сидр",- повідомив автор фото.

На знімку чітко видно, як з крана у ванній тече вода брудного жовтого кольору, якою просто неможливо користуватися, не те, щоб митися.

фото: "Х.Х"
фото: "Х.Х"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Вода темно-жовтого кольору настільки вже звична, що насмішила харків'ян, тому ті вирішили пожартувати над фото в коментарях:

"Швидше аналізи", "Мммммммммммм)) Вкусняшка", "Це виноградовий сік", " Ви вже там розберіться, то сидр або фанта?", "Блін... Радійте!!!!! Значить десь поміняли труби!!!!) ", "На Балакірєва нонстоп 24/7 можна приймати сидрові ванни, іноді ель йде", " 3 хвилини почекати коли вода втече - не доля? Понаїхали зі своїх сіл".

Нагадаємо, минулого року в лабораторіях робили необхідні виміри в різних районах Харківської області і з'ясовували, в яких місцях найбрудніша вода. Повідомляється, що фахівці провели дослідження понад 8900 проб води з усієї області. Виходячи з результатів від дослідження експертів, в 24,7% пробах води виявлені перевищення всіх санітарних норм. Якщо порівнювати з тим, що було 2 роки тому, то в Харківській області фахівці виявили збільшення ваги відхилень від стандартів за санітарно-хімічними нормами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У жителів Кривого Рогу з крана тече "чай": "мучимося 11 днів"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кличко "порадував" киян несподіваним ноу-хау з-під крана - " додати м'яса, і буде борщ!"

Також «Знай.иа " писав, що Жителі анексованого Криму з кранів отримують "каву": з 8 літрів води-кілька грамів іржі