26 жовтня колишня дружина нардепа Карина Бакумова - дочка заступника голови Харківської облради Володимира Скоробагача, відповідаючи на питання підписників в Stories Instagram розповіла, що майже півроку тому офіційно розлучилася з Олександром Бакумовим, якраз на сьому річницю їхнього весілля. Ініціатором розлучення була Карина.

Про це передає KHARKIV Today.

За даними Єдиного реєстру судових рішень 1 червня в Московському районному суді розглядали позов Карини Бакумової про розірвання шлюбу. Вона вказувала, що не веде з чоловіком спільне господарство і вважає, що знаходження в шлюбі неможливо. Олександр Бакумов просив відмовити в задоволенні позову.

"Згідно зі свідоцтвом про шлюб від 30.05.2013 року, подружжя зареєструвало шлюб... Суд, з'ясувавши причини розірвання шлюбу, фактичні взаємини подружжя, вважає подальше сімейне життя подружжя і збереження сім'ї неможливим. За таких обставин суд вважає, що шлюб підлягає розірванню", - йдеться в рішенні суду.

Суд задовольнив позов Карини Бакумової про розірвання шлюбу. Після розлучення вона залишила прізвище чоловіка.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Весілля Олександра Бакумова. Фото: соцмережі
Весілля Олександра Бакумова. Фото: соцмережі

За сім років шлюбу у Бакумових народилося двоє дітей: старший Ярослав пішов в перший клас в цьому році, трирічна Кароліна ходить в дитячий садок. У вересні 2019 року Олександр Бакумов став частіше бувати в Києві, оскільки став нардепом, дружина залишалася з дітьми в Харкові.

Олександр Бакумов одружився, коли йому було 24 роки. На пишному весіллі в гольф-клубі виступали Ані Лорак," Время и Стекло " і Тіматі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Алекс Білий: "Авер'янов кидаючи сім'ю хоче відняти у них все майно"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Брат головного копа Миколаєва повів побиту дружину "слуги" Стрихарского

Також «Знай.иа " писав, що Дружини екс-депутата розповіли про домашнє насильство в сім'ї, - ЗМІ