25 жовтня, в Харкові з вікна Чорнобильської інфекційки вистрибнув і загинув пацієнт. Чоловік був хворий на коронавірус.

Про це повідомила головлікар лікарні Ірина Пирогова.

Пацієнт, якому було 69 років, вистрибнув з вікна четвертого поверху і загинув на місці від отриманих травм. У лікарні повідомили, що він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

"Хвороба протікала дуже у важкій формі. Він був на апараті ШВЛ в реанімації. Пацієнт був спокійний, адекватний, не було якихось спроб. Мабуть це сталося на тлі кисневої недостатності, на тлі гіпоксичного стану мозку, психопатії...",- розповіла керівник лікарні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомили в Телеграм-каналі "Труха", то в ніч перед самогубством, пенсіонер спілкувався з рідними і прощався з ними.

"Це вже не перший випадок, коли хворі ковідом не впоравшись з хворобою і вирішуються на подібний крок"- написали в публікації.

Інформація про НП зареєстрована в Шевченківському відділі поліції Харкова. На даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київ накрила хвиля самогубств через коронавірус: "Люди не витримують"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хворий коронавірусом киянин вистрибнув з вікна лікарні: "відразу надів, в чому ховати"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові хлопець викинувся з вікна, знайдені передсмертні записки: "я завинив"