У Харкові закрився ресторан швидкого харчування "Mcdonald's", розташований на вулиці Пушкінській, 37 біля станції метро"Архітектора Бекетова".

Про це повідомили очевидці в соціальних мережах.

За їх словами, ресторан швидкого харчування закритий на реконструкцію.

У компанії "Mcdonald's" підтвердили закриття ресторану.

"Заклад тимчасово закрито, відкриття планується в наступному місяці"— повідомили в компанії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Фото: Труха
Фото: Труха

Фото: Труха
Фото: Труха

За попередньою інформацією ресторан буде закритий до 20 листопада.

Нагадаємо, в Івано-Франківську з'явиться McDonald’s. Про це, під час щоденного ефіру розповів мер міста Руслан Марцінків.

Марцінків повідомив, що провів переговори з представниками Mcdonald's, де вони висловили бажання відкрити заклад мережі в Івано-Франківську наступного року.

"Виходимо на фінішну пряму щоб ця мережа увійшла в Івано-Франківськ. Вони висловили своє бажання... можливо навіть не один Mcdonald's, а два, буде відкрито в місті Франківську, але в 2021 році" - підкреслив Руслан Марцінків.

Компанія Mcdonald's Corp,. заснована 15 травня 1940 року в Каліфорнії і в даний момент є світовим лідером в галузі швидкого харчування і налічує понад 31 000 закладів в більш ніж 119 країнах світу. Щодня співробітники Mcdonald's обслуговують 47 мільйонів відвідувачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Поплавський проміняв елітні ресторани на Mcdonald's, Зеленський зацінить: "Змажений кабанчик, курка з майонезом"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві псих на Hyundai влетів у Mcdonald's і зніс двох жінок за столиком разом з бургерами

Також «Знай.иа " писав, що Посольство дало вичерпну відповідь на скандал у Mcdonald's через мову - "вчіть українську"