У Харківській області в Люботині невідомі напали і побили ексміністра аграрної політики Ігоря Швайку. Невідомі відібрали у нього телефон і зникли на авто.

Про це сам Швайка повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Гарний" початок робочого тижня ... копаю ділянку за парканом, травичку планую посіяти, зупиняється машина, вибігають двоє в масках з битами ... далі по тексту. Голову зашили, поїхали в 4-ю. Спасибі лікарям швидкої і черговим Люботинської лікарні за вашу службу і роботу! "— написав Швайка в соцмережі.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

У пресслужбі поліції повідомляють, що із заявою про побиття 26 жовтня вранці до Люботинського відділення поліції звернулася дружина потерпілого.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Із заявою про те, що двоє невідомих побили чоловіка і заволоділи його телефоном, після чого покинули місце події на автомобілі, звернулася дружина потерпілого. В даний час 44-річний чоловік проходить медичне обстеження в одній з лікарень Харкова", - йдеться в повідомленні поліції.

Ігор Швайка, фото: ФБ
Ігор Швайка, фото: ФБ

За фактом слідчими Люботинського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Поліція розшукує зловмисників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Київщині порізали соратника Тимошенко

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Ужгороді побили кандидата в міськраду-накинулися, як зграя шакалів

Також «Знай.иа " писав, що ОПЗЖ вимагає знайти вбивцю від рук якого загинув кандидат у депутати на Закарпатті