Стало відомо про те, що в Харківській області померла жінка, яка народила вдома без допомоги медиків.

Таким чином, повідомляється, що в Харківській області померла 35-річна жінка, яка вирішила народжувати вдома, самостійно.

За інформацією відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області, 21 жовтня близько 12: 00 правоохоронцям від чергового лікаря швидкої допомоги надійшло повідомлення про пологи вдома.

Швидка допомога, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Швидка допомога, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Бригада лікарів відразу ж виїхала в село Есхар, що в Чугуївському районі міста, і вони лише констатували смерть.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Вдома був також батько. Дружина відправила його в аптеку за ліками, а ось коли він повернувся, то жінка була вже мертвою.

Він відразу ж викликав "швидку". Лікарі нічого з нею вже не могли зробити, а новонароджений хлопчик був госпіталізований для обстеження, чи все у нього в порядку зі здоров'ям.

Пізніше виявилося, що жодного разу за час вагітності жінка не зверталася за допомогою до лікарів, і відповідно не ставала на жіночу консультацію.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою «нещасний випадок».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що любителька хоррорів морила голодом немовля і тримала його в шафі

Як повідомляв портал "Знай.иа", 13-річна школярка народила дівчинку і стала жертвою жорстокого цькування

Також, "Знай.иа" писав, що під Херсоном померла породілля з дитиною, порушено кримінальну справу