У Чугуївському районі Харківської області 35-річна місцева жителька намагалася народити дитину в антисанітарних умовах. Під час вагітності жінка не зверталася до медиків і не ставала на облік.

Про це повідомили в пресслужбі поліції в Харківській області.

Як стало відомо, трагедія сталася 21 жовтня близько полудня. У поліцію звернувся черговий лікар швидкої допомоги, який повідомив про пологи вдома. Бригада медиків приїхала за адресою, константувала смерть породіллі.

Швидка, скріншот: YouTube
Швидка, скріншот: YouTube

Повідомляється, що 35-річна мати народила малюка в домашніх антисанітарних умовах і відправила чоловіка за ліками. Коли 42-річний чоловік повернувся, його обраниця вже не подавала ознак життя. Батько новонародженого викликав швидку, але медики лише констатували смерть жінки. Малюка вдалося врятувати, зараз він знаходиться в лікарні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За даним фактом, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України ("Умисне вбивство") з позначкою "нещасний випадок".

Тіло місцевої жительки направили в морг для судово-медичної експертизи. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини того, що сталося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпрянин прийняв дружині пологи на задньому сидінні машини - не розгубився ні на секунду

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жінка мучилася 17 годин і народила мертвого малюка-дії лікарів шокували всіх

Також «Знай.иа " писав, що У Тернополі африканець забрав з лікарні новонароджену доньку після смерті дружини: "сльози лилися струмком"