У Харкові в парку горе-мати била кулаком свою доньку, яка має захворювання.

Про це повідомили очевидці в Telegram-каналі "Труха Харків".

Інцидент стався біля дитячого майданчика в парку Шевченка. Очевидці побачили там страшну картину. Жінка жорстоко била дівчинку, яка хотіла ще пограти на майданчику.

За словами жінки, яка відпочивала в парку з дитиною і бачила подібне обходження горе-матері з дівчинкою, та при інших людях робила вигляд, ніби все в порядку. Але як тільки перехожі відверталися, продовжувала екзекуцію.

"Мати завдавала сильних ударів своїй дочці за те, що дівчинка хотіла ще трохи бути на майданчику .Коли проходили люди, жінка робила вигляд, що все в порядку ,як тільки люди відверталися вона настільки сильно била її кулаком в обличчя, що дитина падала просто на землю. Коли та падала, мати її ще кілька разів била ногою",- йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дитина від ударів падала на землю, але жінка потім ще била ногами. В цей час дівчинка кричала: "мамочка ,будь ласка, я хочу трохи побути на майданчику".

Очевидці відзначили, що у дівчинки явні ознаки уповільненого розвитку. Але хвороба дочки не зупиняла матір.

У мережі ролик викликав гнівну реакцію і обурення, як мати може так знущатися над власною дитиною. Крім того, жінок, які знімали на телефон те, що відбувається, також дорікнули в байдужості - мовляв, підійти і зробити зауваження ніхто не наважився.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Ужгороді підліток ночує по під'їздах-мати є, але серце не болить

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львівські копи врятували дитину від п'яної матері: "він просить їсти ,а вона хропе на лавочці"

Також «Знай.иа " писав, що На Хмельниччині мати жорстоко побила 4-річну дівчинку-лікарі борються за життя дитини