У Харкові в дорожній аварії, яка сталася 21 жовтня на окружній в районі Екопарк, загинув підполковник Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДержНС) Дмитро Азаренков і його 15-річна дочка Анастасія.

Про це повідомила пресслужба ДСНС України.

За словами рятувальників, Дмитро їхав з Липців в місто на роботу на Daewoo Lanos чорного кольору. Колеги загиблого звернулися з проханням до можливих свідків ДТП.

"Потрібні записи з відеореєстраторів машин, які були в інтервалі 06:30-7:30 на цьому відрізку дороги. За попередньою інформацією Нацполіції, в машину рятувальника в'їхав позашляховик, в якому знаходилися два нетверезих хлопця. Потрібні дані з реєстраторів",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У поліції заявили, що за кермом позашляховика Toyota, попередньо, у стані алкогольного сп'яніння перебував 19-річний хлопець, його затримали.

Разом з ним в автомобілі був 21-річний пасажир. Ніхто з молодих людей в результаті ДТП не постраждав.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 ("порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами") КУ України.

Санкція статті передбачає тюремне ув'язнення на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Популярний Instagram-блогер опинився під вартою після смертельної ДТП на Lamborghini Aventador

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вагітна загинула в страшній ДТП, Україна ковтає сльози: "їхала народжувати..."

Також «Знай.иа " писав, що Постраждалі в кривавому ДТП з Зайцевою розповіли, як живуть через три роки після трагедії: "таке не забувається"