У середу, 21 жовтня о 12:38, у Харкові прогримів потужний вибух у будівлі, де виготовляють феєрверки та піротехніку. Двоє людей постраждали. За попередніми даними, двоє робітників робили ремонт на складу піротехніки.

Вибух стався в двоповерховому приміщенні по провулку Кравцова, 9Б. про це повідомили в пресслужбі ДСНС Харківщини.

Гасити пожежу вирушили 3 підрозділи пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистернах та автодрабині. Виявилося, що в приміщенні горіли дерев'яні перегородки будівлі в підвалі, а також на першому і другому поверхах. У самому приміщенні зберігалися піротехнічні вироби, які почали вибухати просто в будівлі.

В результаті пожежі на складі піротехніки постраждали два чоловіки. Їх з опіками голови і кінцівок медики «швидкої» забрали в опіковий центр.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Про це в коментарі NewsRoom розповів директор Центру екстреної допомоги та медицини катастроф в Харківській області Віктор Забашта.

"Працювали чи то зі зварюванням, чи то з болгаркою. В результаті стався вибух. Постраждали двоє чоловіків. У одного з постраждалих діагностували 20% опіків, у другого-30%",- розповів Забашта.

За інформацією медиків, чоловікам близько 30 років.

На місці поліцейські опитують свідків інциденту і оглядають місце НП.

Вогонь пошкодив будівлю площею 40 квадратних метрів. О 13.05 пожежу рятувальники локалізували - повністю її ліквідували о 15.05.

Попередня причина пожежі - порушення правил безпеки, зазначили в ДСНС.

Інформацію внесли до Єдиного обліку Шевченківського відділу поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Зараз фахівці встановлюють всі причини і обставини пожежі в будівлі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Італії молодий українець згорів живцем, такого і ворогові не побажаєш: "приїхав до мами"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львів огорнув чорний дим, рятувальники летять як вітер: палає, як у пеклі

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові палало кладовище: палили сміття, а згоріли могили