У Харкові склалася критична ситуація з поширенням коронавірусу.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав губернатор Харківської області Олексій Кучер.

"Друзі, жарти закінчилися. Відсьогодні Харків і деякі райони області офіційно в "червоній зоні" карантину. Що це означає? По-перше, це означає, що ситуація в місті вкрай критична", - написав Кучер.

люди в масках, скріншот з відео
люди в масках, скріншот з відео

Чиновник закликав харків'ян дотримуватися протиепідеміологічних вимог, включаючи дотримання соціальної дистанції, носіння масок в громадських місцях і регулярне миття рук і використання антисептиків.

"Вам самовпевнено обіцяли "порвати коронавірус", але щось пішло не так. Ви повірили в диво, але дива не сталося. Сталося те, що ми бачили раніше в Італії. Переповнені лікарні, брак лікарів і ліжок, а також тисячі хворих, яких ми змушені розвозити по лікарнях області",- повідомив він.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Соратник Зеленського показав "коронавірусну фішку" українських поліклінік: "Заразишся, навіть якщо не хворий"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Коронавірус завдав потужного удару по Харкову, медики б'ють на сполох-кількість жертв невпинно зростає

Також «Знай.иа " писав, що Посилення карантину ще попереду: повний список міст "червоної" і "зеленої" зони