У середу, 21 жовтня о 12:38, у Харкові прогримів потужний вибух у будівлі, де виготовляють феєрверки та піротехніку. Щонайменше дві людини постраждали.

Першими про це повідомили очевидці в групі "ТРУХА Харків".

"Щось рвонуло в будинку по провулку Кравцова, 9. Пожежники вже на місці", - написано в повідомленні.

На місце надзвичайної події, яка сталася в провулку Кравцова відразу виїхали рятувальники ДСНС.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Помічник начальника управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Харківській області Ігор Лупандін повідомив, що в будівлі почалася пожежа, на місце події виїхали три автоцистерни і пожежна автодрабина.

"Там, попередньо, виготовляли піротехніку. Були вибухи, сильне задимлення, природно десь є горіння. Попередньо є постраждалі, можливе отруєння", - сказав Лупандін в коментарі KHARKIV Today.

Директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта уточнив Суспільному, що в результаті інциденту дві людини отримали опіки.

У поліції повідомили, що перевіряють інформацію про вибух.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вибух, дим і клуби пилу: потужний вибух нагадав харків'янам про Хіросіму

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Хмельницьким потужний вибух розніс багатоповерхівку-десятки людей опинилися на вулиці

Також «Знай.иа " писав, що Потужний вибух на Позняках: українців відправили збирати речі