На Харківщині в останню путь проводжатимуть військовослужбовця Кіма Дуванова, який повернувся з російського полону у грудні 2019 року. Чоловік помер в Одесі під час реабілітації.

Начальник регіонального відділу інформагентства Міноборони ArmiaInform в Харківській області Віталій Саранцев повідомив, що поховають Дуванова в Ізюмі.

"Прощання з Кімом Дувановим, колишнім полоненим, який помер 18 жовтня, відбудеться 21 жовтня о 10:00 у місті Ізюм", — повідомив Саранцев.

Про смерть Кіма Дуванова стало відомо 19 жовтня. Він проходив реабілітацію в одеському санаторії.

Кім Дуванов, український захисник, якого ми втратили вчора, 18 жовтня 2020 року. Його серце зупинилось просто на очах...

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Geplaatst door Повернись живим op Zondag 18 oktober 2020

Тем временем на Хмельнитчине попрощались с погибшим героем АТО. Об этом рассказали в пресс-службе Хмельницкой ОГА. Александр Фарина был ранен еще в апреле этого года. Он служил на Востоке Украины в составе 128й отдельной горно-штурмовой бригады.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у День захисника України 14 жовтня українцям вирішили нагадати імена тих жінок, які загинули на передовій, коли захищали нас і рятували життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові, в День захисника, відбулося вшанування воїнів на полі почесних поховань Личаківського кладовища.

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівцях відкрили меморіальні дошки двом героям, які загинули в зоні ООС.