У Харківській області в місті Зміїв Центральна лікарня відмовилася приймати пацієнтів з пневмонією.

Про це повідомила Ірина Сагура на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як стало відомо, то "швидка допомога" привезла трьох хворих з пневмонією за направленням сімейних лікарів в Центральну районну лікарню м. Зміїв. Але хворих не прийняли, навіть двері не відчинили. У підсумку "швидка" поїхала.

" Прославимо Харківщину. Сьогодні швидка допомога екстреної медицини привезла трьох хворих з пнеймонією за напрямками сімейних лікарів до центральної районної лікарні м. Зміїв Харківської. Хворих не прийняли. Двері не відчинили. Швидка поїхала",- написала Ірина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як виявилося, одним з трьох хворих був батько жінки. Після того, що сталося Ірина кинула клич по соцмережах. В результаті, їй подзвонила заступник губернатора Харківської області і дане питання вирішується.

"Спасибі всім друзям, особливо харків'янам і зміївчанам за поширення інформації. Мені зателефонувала заступник губернатора Харківської області. Питання вирішується. У тому числі і можливість госпіталізації в разі погіршення стану мого батька", - повідомила жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Студентів та інтернів кинуть на передову: Степанов заявив про напружену ситуацію з covid-19

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пацієнтка з китайським вірусом розповіла про реалії столичних лікарень: "ніби у в'язниці"

Також «Знай.иа " писав, що Українка розповіла, як лікарні наживаються на хворих з covid-19: "тільки за готівку!"