Стало відомо про те, що в Харкові сталася страшна ДТП на місцевій набережній. Перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що в Харкові на набережній дівчина на автомобілі KIA знесла на великій швидкості огорожу, і опинилася потім у воді.

На місце прибула "швидка" допомога і рятувальники. Її дістали з річки і надають першу допомогу.

Співробітники правоохоронних органів поки що ніяк не прокоментували цю ситуацію.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Очевидці також почали публікувати в мережі кадри з місць Події. Автомобіль знаходиться в річці, а дівчину підняли по сходах.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Львівщині сталася аварія, в якій постраждав водій одного автомобіля. Чоловік не впорався з керуванням і вилетів на машині в озеро. Інцидент стався 13 жовтня в селі Куликів у Жовківському районі.

29-річний водій не впорався з керуванням і вилетів на BMW в озеро. Про подробиці розповіли в ДСНС у Львівській області. На місце виїхали рятувальники і допомогли витягнути машину з води. При цьому водій не постраждав і зміг сам вибратися з машини.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві щодня відбуваються автомобільні аварії. Причинами стають не тільки погана видимість, погані дороги і пробки, а й бездумна поведінка пішоходів.

Також Знай повідомляв, що 13 жовтня, в Шевченківському районі Києва сталася серйозна ДТП за участю двох маршрутних таксі.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях на проспекті Незалежності, 116 несподівано з'явився новий фонтан. Його будівництво ніхто не планував, він просто почав бити посеред проспекту, знісши асфальт: прорвало трубу, яку комунальники ремонтували 4 доби.