У Харкові помітили елітний спорткар Ferrari 458 Italia, ціна якого може досягати 9 млн.

Відповідний ролик появляться на сторінці kharkiv_cars в Instagram.

"Як зрозуміти, що людина на спорткарі не місцева? Місцевий об'їде бруківку по Пушкінській", - написано в підписі до відео.

Варто відзначити, що Ferrari 458 Italia оснащений роботизованою коробкою F1, потужним 570-сильним двигуном V8. Машина розганяється до сотні трохи більше ніж за 3 секунди, а максимальна швидкістю становить 325 км/год.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, в Харкові помітили розкішний автомобіль Mercedes вартістю 6 мільйонів гривень. Відповідне фото з'явилося на сторінці kharkiv_cars в Instagram.

Повідомляється, що елітний спорткар "отруйного" зеленого кольору помітили в Харкові на площі Свободи.

"Розбавляє навіть самі сірі фарби", - йдеться в підписі до знімка.

Варто відзначити, що Mercedes-AMG GT здатний розігнатися до 300 км/год, а першу "сотню" набирає за 4 секунди. Автомобіль оснащений 4,0-літровим двигуном V8 AMG з подвійним турбонаддувом і 7-ступінчастою спортивною коробкою передач AMG SPEEDSHIFT DCT.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові помітили шикарний Porshe родом з Німеччини-Меркель обожнює, але обкатати боїться

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві помітили шикарний Rolls-Royce за ціною 20 квартир

Також «Знай.иа " писав, що Вихлопна система для C8 Corvette перетворила спорткар на справжнього монстра, це треба почути