У Харкові дитину висадили з трамвая в безлюдному місці, городяни киплять від обурення. Про це розповіли в телеграм-каналі "Труха/Харків".

Як повідомляється, в трамваї кондуктор перевірив проїзний документ у 12-річної дівчинки і помітив, що рядків його дії закінчився. Він висадив дитину з транспорту на зупинці посеред пустиря, в районі пункту прийому металобрухту.

"Це чудовисько працює кондуктором у трамваї за маршрутом N-3. Сьогодні він висадив мою 12-річну дочку на вулиці Рибасівській (це зупинка на пустирі, де немає ні магазинів, ні кіосків, ніякої інфраструктури, тільки пункт прийому металу)", - зазначила мама дівчинки.

Вона уточнила, що її дочка оплатила проїзд за допомогою електронного квитка, але з'ясувалося, що термін дії її учнівського квитка вже закінчився.

Матір обурив саме той факт, що чоловік висадив дівчинку в безлюдному місці, хоча міг зробити це на наступній зупинці.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У коментарях до повідомлення харків'яни обурюються з приводу того, що дитина залишилася одна в небезпечному місці, незважаючи на те, що чесно оплатила проїзд.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі п'яний пенсіонер пірнув під маршрутку, добром не скінчилося. Стало відомо про те, що в Запоріжжі перехожий потрапив під маршрутку. Зараз він перебуває у важкому стані.

Також портал Знай.ua писав, що тарифи у львівських маршрутках зійшли з розуму, залиште 30 гривень на шоколадку. На Львівщині через відсутність пасажирів падають ціни у міжміських автобусах. Місцеві перевізники ввели акції, щоб переманити пасажирів з електрички.

Також портал Знай.ua писав, що на Буковині маршрутник вказав на двері мамі з дитиною: "працюють за настроєм" Доїхати на роботу в школу на перший урок з проспекту Незалежності до Герцена, 36 неможливо.