Незважаючи на те, що Харків перейшов у "червону" зону карантину, ніхто не збирається відправляти школярів на дистанційне навчання.

Про це на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заявив заступник мера Ігор Терехов.

"Школи за постановою нам не наказано закривати. Як працювали - так і працюємо. Єдине - хочу зазначити, що якщо батьки не захочуть вести дітей в класи - ми не будемо наполягати. Але нас не зобов'язують закривати школи. Канікули почнуться за розкладом",- заявив Терехов.

В Івано-Франківську теж працюватимуть заклад громадського харчування та громадський транспорт незважаючи на "червону зону". Про це розповів очільник міста Руслан Марцінків у прямому ефірі на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Повідомляється, що Руслан Марцінків не збирається закривати ресторани і кафе, а також зупиняти громадський транспорт в Івано-Франківську після визначення міста в "червону зону карантину".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "червоні" Чернівці повстали проти зони Степанова

Як повідомляв портал "Знай.uа", ужгородських школярів посадили за комп'ютери замість парт

Також, "Знай.uа" писав, що Буряк змусив батьків Запоріжжя зубрити уроки.