У Харківській області розшукують 20-річного молодого чоловіка, який зник 12 жовтня. Він вийшов з дому і назад не повернувся. КРАСНОКУТСЬКЕ відділення поліції розшукує 20-річного Дмитра Москвяка.

Він проживає в селі Водяне. 12 жовтня молодий чоловік вийшов з дому і не повернувся. У день зникнення Дмитро був одягнений в спортивний костюм синього кольору і куртку темно-синього кольору. Правоохоронці попросили повідомити будь-яку інформацію про місце знаходження молодого чоловіка на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі розшукують 29-річну жінку. Вона 15 жовтня вийшла з дому і не повернулася. Рідні повідомили про зникнення в поліцію. У Тернополі розшукується 29-річна Червінко Анастасія Володимирівна. Вона вийшла з дому близько 19 години вечора і пропала.

Також Знай писав, що страшна трагедія потрясла село Владівка Чернігівського району Запорізької області. 33-річний житель раптово перестав виходити на зв'язок з рідними, його телефон не відвів починаючи з липня. Весь цей час його дружина була на контрактній службі, і не знала, що сталося.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі зник 38-річний Святослав Шевченко. Його бачили востаннє в травні 2019 року в мотелі «Транзит» на Донецькому шосе, 180. Рідні Святослава припускають, що він міг втратити пам'ять.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще