Міністр інфраструктури Владислав Криклій виступив з пропозицією відновити в Україні обов'язковий техогляд для транспорту.

"Міністерство розробляє законопроект про проведення в Україні технічних оглядів транспортних засобів, але оскільки дане питання є досить складним, коли саме буде розроблений проект закону і чи набере Він силу в 2021 році, інформації немає", - заявив Криклій журналістам 12 жовтня.

І поки в уряді намагаються узгодити законопреокт з Держрегуляторною службою, в Харкові засікли справжнього трансформера. Дуже навряд чи, що такій знахідці судилося пройти ще хоча б один техогляд.

Відео опублікував Telegram-канал "Народний Ревізор": "Міністерство інфраструктури просуватиме в уряді законопроект про обов'язковий техогляд особистих автомобілів c 2022 року. Його залишилося узгодити тільки з Держрегуляторслужбою. Про це заявив Міністр інфраструктури Владислав Криклій. Тим часом у Харкові:"

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві щодня відбуваються автомобільні аварії. Причинами стають не тільки погана видимість, погані дороги і пробки, а й бездумна поведінка пішоходів.

Також Знай повідомляв, що 13 жовтня, в Шевченківському районі Києва сталася серйозна ДТП за участю двох маршрутних таксі. Аварія сталася на проспекті Перемоги, недалеко від медичного університету імені Богомольця.

Нещодавно Знай передавав, що не впорався з керуванням – житель Львівщини втопив машину в озері.