Сьогодні, 14 жовтня на Салтівці в Харкові з вікна викинувся чоловік.

Про це повідомляють очевидці в Телеграм-каналі "ТРУХА".

Трагедія сталася в будинку по вулиці Тракторобудівників, 162б, біля шостого під'їзду. За словами людей, хлопець викинувся з вікна, залишивши передсмертні записки.

"Лежить труп чоловіка, викинувся з вікна. Повно поліції і швидка. Сусіди кажуть, що хлопець залишив купу передсмертних записок, де писав про те, що завинив перед усіма..." - написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У поліції поки не робили офіційних коментарів з приводу події. Офіційна інформація перевіряється.

Нагадаємо, 16 вересня, в Харкові попрощалися з керівником медичного центру, відомим педіатром Олегом Басілайшвілі, який, за однією з версій, наклав на себе руки, вистрибнувши з вікна.

Про смерть лікаря повідомила дружина загиблого Ірина Борзенко на своїй сторінці у Фейсбук.

"Прощання з Великим доктором, справжнім другом, доброю людиною і прекрасним багатодітним батьком відбудеться о 14.00 на 13 кладовищі. Поминки о 15.00 в ресторані " Алібі",- написала Ірина Борзенко.

Олег Басілайшвілі помер 14 вересня. Загиблого в крові на асфальті знайшли перехожі, вони відразу ж подзвонили в поліцію. Вікно, з якого він випав, за твердженням очевидців, було в крові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові 88-річна пенсіонерка випала з дев'ятого поверху: "шансів не було"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі жінка вийшла у вікно з 16 поверху, очевидці посивіли

Також «Знай.иа " писав, що Київську лікарню накрила хвиля самогубств, стрибали з одного вікна: "тут лікують від коронавірусу"