У харківській підземці з'явиться система динамічних тарифів, і запрацює вона вже в 2021 році.

Про це в понеділок, 12 жовтня, розповів журналістам Євген Водовозов - заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури.

"Нам довелося об'єднати зусилля Департаменту інфраструктури та Департаменту цифрової трансформації, оскільки для дослідження цього питання необхідні більш сучасні та дієві методи. Безпосередньому впровадженню динамічних тарифів передує проведення фундаментальних розрахунків. Так, ми вже попередньо домовилися з двома основними операторами мобільного зв'язку "Київстар" і "Vodafone", які повинні надати нам математичну модель для підрахунку пасажиропотоку в місті. Зараз готується запит до бюджету. Коли будуть на руках реальні розрахунки, будемо розробляти систему динамічних тарифів", - розповів Водовозов.
Так, за його словами, система динамічних тарифів передбачає знижки для постійних користувачів підземкою, і запрацює вже в 2021 році.

Нагадаємо, що Слуги народу дійсно економлять бюджетні гроші, навіть на бульбуляторах. Чинний заступник мера Новомосковська Сергій Алексейченко, місцевий кандидат у депутати від" Слуги народу " номер один знімає стрес після важкого виборчого тижня.

Як повідомляв портал Знай.иа, правоохоронці в Херсонській області вилучили при обшуку близько шести кг сушеної і більше одного кг подрібненої і готової до вживання конопель.

Також Знай.иа писав, що на Сумщині вилучили велику партію наркотиків.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще