На Харківщині кандидат на посаду Дергачівського міського голови Костянтин Жидков організував проведення безкоштовних ІФА-тестів на коронавірус. При цьому була присутня партійна символіка"Слуги народу".

Про це пише Depo.Харків з посиланням на громадську мережу "Опора".

У Фейсбук на сторінці директора КНП "Дергачівська центральна районна лікарня", кандидата в депутати Дергачівської міської ради від Партії "Слуга народу" Дмитра Дончака розміщено оголошення: "З ініціативи та підтримки кандидата на посаду Дергачівського міського голови Жидкова Костянтина Сергійовича проводяться аналіз крові (ІФА - тест на коронавірус)". В оголошенні зазначено, що тести робитимуть у місті Дергачі, селі Цупівка, селищах Прудянка та Слатине.

На розміщених в мережі фотографіях зображені люди, які здають кров для проведення ІФА тесту на китайський вірус в спеціально обладнаному мікробусі, на якому розміщені наклейки з написом "Слуга народу", виконані в кольорах партії.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Крім цього, на фотографіях, розміщених на Фейсбук сторінці "Ірина Позднякова", 7 жовтня 2020 року в селі Прудянка був зображений Костянтин Жидков на тлі агітаційного напису "Об'єднана громада — єдина команда. За Жидкова " на автобусі у якого брали кров на аналіз.

Також Жидков у своєму коментарі до повідомлення голови Дергачівської РДА Володимира Усова в мережі Фейсбук заявив, що оплачує тести зі своїх заощаджень і опублікував квитанцію.

Представники "Опори" звернулися до правоохоронних органів для перевірки зазначених фактів про наявність у них ознак непрямого підкупу виборців.

До того ж, активіст звернувся за коментарем до самого Костянтина Жидкова, але як тільки він дослухав питання, то поклав трубку мовчки і більше на дзвінки не відповідав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кандидат у депутати напоїв виборців самогоном: "за мандат!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Хмельниччині головлікар прикрасила" собою "будівлю інфекціонки:" Голосуйте!"

Також «Знай.иа " писав, що Марцінків вбухав 36 мільйонів у рекламу перед виборами: "заплатять Франківчани"