Від коронавірусу помер головний Дід Мороз Харкова - актор Євген Фролович Плаксін. Йому було 75 років. Актор працював у театрі Шевченка.

Про це повідомила директор театру Шевченка Маргарита Сакаян, пише KHARKIV Today.

Близько 14:00 12 жовтня життя головного Діда Мороза міста обірвалося, він захворів коронавірусом і згодом помер. У лікарні повідомили, що актор помер від пневмонії, викликаної коронавірусною інфекцією.

"Коли відбудеться прощання - невідомо, це ж коронавірус, яке може бути прощання? Ми й самі не знаємо. Раптово потрапив до лікарні і все, грав у виставі "Примадонни" 1 жовтня і більше не з'являвся"— - розповіла Маргарита Сакаян.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Колеги згадують Євгена Плаксіна як талановитого актора, неймовірно світлої і позитивної людини і просять вийти на зв'язок родичів: +38 050 965 06 95 (Тетяна Турка) або 057 705 13 62 (прохідна театру).

Головний Дід Мороз Харкова був заслуженим артистом України і грав у театрі Шевченка. Він працював конферансьє на різних заходах-зустрічав — вітав і оголошував перших осіб країни, як президентів України, так і Леоніда Брежнєва, Володимира Щербицького, Петра Шелеста, маршала Івана Конєва.

Євген Плаксін ще в дитинстві вирішив, що стане Дідом Морозом, коли йому не дісталося подарунка від казкового персонажа. З тих пір він веселив малюків на ранках, відкривав головну ялинку на площі Свободи і намагався не ображати дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус скосив двох вагітних хмельничанок, лікарі боряться за чотири життя

Як повідомляє портал «Знай.иа» Степанов назвав найбільш завантажені лікарні України через covid-19: які регіони стали " лідерами"

Також «Знай.иа " писав, що Лікар з Дніпра запросила городян подивитися на китайський вірус зсередини: "Я не розумію!"