Сьогодні вранці, 12 жовтня, Харків накрив щільний туман. За даними синоптиків, хмарна погода протримається в Харкові весь день.

Опадів не передбачається. Температура повітря вдень + 16 + 18 градусів.

Завтра, 13 жовтня, протягом усього дня погода в Харкові також буде похмурою, без опадів. Температура повітря вдень до + 22 градусів.

В середу, 14 жовтня, у Харкові буде сонячно і ясно. Вдень повітря прогріється до + 23 градусів. Без опадів.

Туман, фото: Pixabay
Туман, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перші заморозки в жовтні в Україні запанують у третій декаді місяця. За прогнозами синоптиків, на більшій частині території країни очікується різке похолодання.

Так, вже 20 жовтня заморозки вдарять у західних регіонах країни. В інших областях-ймовірно, 24 Жовтня. При цьому температура вище нуля буде зберігатися на півдні країни.

Згідно з прогнозами синоптиків, в останні десять днів жовтня середня температура повітря вдень буде не менше +10 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Бабине літо" у жовтні: українців обнадіяли прогнозом погоди, коли встигнемо погрітися

Як повідомляє портал «Знай.иа» Прогноз погоди на понеділок, 12 жовтня: небо затягне хмарами, а землю туманом-осінь вступає у свої права

Також «Знай.иа " писав, що Прогноз погоди на тиждень: осінь потроху готує регіони до заморозків, коли чекати