Поліція Харкова відкрила кримінальну справу через проведення концерту Ірини Білкик у понеділок, 5 жовтня. Розслідується факт порушення карантину.

Про це у четвер, 8 жовтня, під час брифінгу розповів начальник Нацполіції області Валерій Сокуренко. Так, концерт відбувся у Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

"Він був перенесений на жовтень, вважали тоді, що квітень — це пік захворюваності, розраховували, що у жовтні у нас буде зовсім інша епідемічна ситуація. Кримінальне провадження внесено, ми організаторів викликаємо, розбираємося, є відео із соцмереж, правова оцінка буде надана", — пояснив Сокуренко.

Глава Нацполіції додав, що кримінальне провадження відкрили за ст. 325 ("Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам"). У пресслужбі університету Суспільному повідомили, що виш не організовував концерт, приміщення надали в оренду.

Концерт Ирины Билык

Вчера с соблюдением всех санитарных норм состоялся долгожданный концерт звезды украинской эстрады Ирины Билык. На этот концерт, который планировался в рамках тура к 50-летию певицы, билеты были проданы еще зимой и в начале весны, но в связи с карантином он неоднократно откладывался. После сентябрьского разрешения Кабмина проводить культурно-массовые мероприятия в т.ч. в "оранжевых зонах" (при соблюдении всех норм) у нас появилась возможность предоставить артистке один из лучших залов Харькова. Концерт был теплым, душевным и вдохновляющим поклонников!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Geplaatst door Дворец студентов НЮУ им. Ярослава Мудрого op Dinsdag 6 oktober 2020

Нагадаємо, директор Вишнівського ліцею "Ідеал" Володимир Коваленко помер у київській лікарні в понеділок, 5 жовтня. Чоловікові було всього 49 років. У ліцеї стверджують, що протягом останніх півтора тижнів відразу у кількох вчителів діагностували коронавірус, але цей факт приховували як від учнів, так і від батьків. Школа продовжувала працювати в штатному режимі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.