У Харківській області дітей масово відправляють на дистанційне навчання. Так, у Лозівському районі не лише оголосили карантин, а й продовжили канікули. Тут коронавірус діагностували у 7 вчителів, один педагог помер. З 12 жовтня всі без винятку школи йдуть на онлайн-форму навчання.

Таке рішення на засіданні комісії з НС було прийнято в середу, 7 жовтня.

"З 12 по 26 жовтня школярі району перейдуть на дистанційне навчання. Починаючи з 26 жовтня, учні підуть на канікули, а вже з другого листопада знову повернуться до занять у своїх навчальних закладах", — заявив голова Лозівської РДА Андрій Зассеев.

Нагадаємо, директор Вишнівського ліцею "Ідеал" Володимир Коваленко помер у київській лікарні в понеділок, 5 жовтня. Чоловікові було всього 49 років. У ліцеї стверджують, що протягом останніх півтора тижнів відразу у кількох вчителів діагностували коронавірус, але цей факт приховували як від учнів, так і від батьків. Школа продовжувала працювати в штатному режимі.

"У нас тільки за тиждень були два педагога з підтвердженим діагнозом, і ще двоє очікують остаточних результатів тестів. Вони відправлені на самоізоляцію. Ми щодня доповідали ситуацію в район. Але нам відповідали, щоб ми не сіяли паніку. Мовляв, офіційно у вас коронавірусу немає, і ніхто нікого на карантин відправляти не має наміру",- розповіло джерело в педагогічному колективі ліцею.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.