Полтавчанину винесли вирок за крадіжку домашньої птиці.

1 жовтня Зіньківський районний суд виніс вирок крадію індика.

Як стало відомо, викрадення птаха сталося 9 липня цього року на території колишнього Зіньківського району. Близько 17.00 обвинувачений перебував на території чужого домогосподарства та таємно викрав звідти 8-кілограмового бройлерного індика.

Потім чоловік зварив індика, його вага знизилася до 4,8 кг. Таким чином пенсіонер завдав потерпілому шкоди на 384 гривні (80 гривень за один кілограм).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину.

"В судовому засіданні обвинувачений винним себе у вчиненні злочину, при вище зазначених обставинах визнав повністю і суду показав, що він 09.07.2020 року близько 17 год. 00 хв. знаходячись на території господарства викрав одного індика, та приготував його шляхом кип`ячіння в 8-ми літровій алюмінієвій каструлі. В скоєному щиро розкаювався, просив суд суворо не карати, не позбавляти волі",- написано у повідомленні.

Чоловіку присудили 850 гривень штрафу та визнали винним у порушенні ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Закарпатті руда красуня пробралася у двір садиби, де водяться павичі, качки і лебеді

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Франківщині сімейна пара врятувала лелеку, птах віддячив людям вірністю - домашній, як кошеня

Також «Знай.uа» писав, що Професійний вівчар, танцівник і мисливець: 24-річний пастух прикував до себе увагу ЗМІ