У Харкові розшукують молоду дівчину Олену Забазну 2002 року народження. Вона зникла 2 місяці тому. Тоді її бачили знайомі. Ще 11 липня дівчина вийшла з дому і не повернулася. Про подробиці повідомляють у прес-службі Нацполіції в Харківській області.

Правоохоронці просять допомогти у пошуках 18-річної Олени Забазної. Її прикмети-виглядає на 15-20 років, худорлявої статури, зріст 165-175 см.у неї руде довге волосся і карі очі. У день зникнення при собі мала чорний маленький рюкзак.

Правоохоронці попросили надати будь-яку інформацію про зниклу на гарячу лінію 102.

Варто відзначити, в Україні щодня пропадають люди. Хтось забуває повернутися додому через хворобу, а хтось йде, щоб помститися батькам. Також люди пропадають через чиїхось злочинних дій. У більшості випадків оголошення про зникнення людини призводять до возз'єднання сімей.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Львівщині шукають безвісти зниклу дівчину, яка пішла з дому і не повернулася. На Львівщині в місті Борислав шукають безвісти зниклу дівчину, яка в суботу 03.10.20 вийшла з дому без телефону і сумочки в магазин біля будинку ( район баня) о 09:00 і не повернулася. Зараз про її місцеперебування нічого не відомо.

Також Знай писав, що у Чернівцях чоловік повідомив до поліції, що його брат вийшов з дому і не повернувся. Він зник 2 жовтня. Брат зниклого розповів про важливі прикмети, за якими можна впізнати чоловіка.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині розшукують зниклого чоловіка. У розшук Олега Білюк, 1987 року народження, оголосили в Деражнянському відділенні поліції.