3 жовтня близько п'ятої вечора в поліцію зателефонувала харків'янка і повідомила, що виявила в лісопосадці на вулиці Миру тіло жінки.

Про це розповіли в пресслужбі поліції в Харківській області.

Під час виїзду на місце слідчо-оперативна група виявила на тілі жінки численні тілесні ушкодження, а також сліди від удушення на шиї. Загиблою виявилася 37-річна місцева жителька.

Копи вилучили речові докази, у тому числі документи та речі громадянки, серед яких були золоті прикраси.

Правоохоронцям вдалося з'ясувати, хто був вбивцею, і наступного вечора в Харкові був затриманий 36-річний чоловік.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Затриманий проживає в цьому ж районі і був раніше неодноразово судимий за грабежі, розбійні напади і умисне вбивство",- повідомили в поліції.

Як виявилося, чоловік познайомився з жінкою в день вбивства. Він запросив її до себе в гості, але після, злякавшись того, що його співмешканка дізнається про це і буде ревнувати, вирішив вбити нову знайому.

Чоловік запропонував гості проводити її додому і коли та погодилася, заманив її в лісопосадку. Там він почав душити жертву мотузкою, яку заздалегідь взяв з собою, а також він сильно бив жінку. Коли "знайома" перестала подавати ознаки життя, вбивця забрав її мобільний телефон і зник з місця злочину.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за п.6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі. На даний час вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочину та обрання йому запобіжного заходу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Хмельницькому мати народила і задушила дитину, щоб приховати від коханця

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Києвом схопили вбивцю співробітниці Верховної Ради-задушив і кинув у поле

Також «Знай.иа " писав, що У Києві іноземець задушив путану і прикинувся хворим -" мені погано, я задихаюся"