Поліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку з порушенням карантинних обмежень під час концерту за участю співачки Олі Полякової, який пройшов у суботу в Харкові.

Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

Як повідомили в поліції, незважаючи на діючий карантин, на стадіоні по профспілковому бульвару відбувся концерт, який відвідали близько 2000 осіб.

"1 жовтня, під час моніторингу мережі Інтернет, працівники Новобаварського відділу поліції виявили інформацію про те, що 3 жовтня на території району відбудеться концерт за участю відомої української співачки. Поліцейські того ж дня зареєстрували інформацію в єдиному обліку заяв та повідомлень",- повідомили в поліції.

джерело: соцмережі
джерело: соцмережі

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Після цього правоохоронці відправили запит до райадміністрації з проханням вказати інформацію про захід, зокрема, про організатора та приблизну кількість учасників, а також попередили про відповідальність відповідно до чинного законодавства у разі порушення дозволеної кількості учасників та їх розміщення.

3 жовтня 40 співробітників Новобаварського і Холодногірського відділів поліції перебували за місцем проведення масових заходів з метою роз'яснення громадянам правил дотримання карантину, а також фіксації протиправних дій з боку організаторів заходу.

концерт Полякової, джерело: соцмережі
концерт Полякової, джерело: соцмережі

Слідчим Новобаварського відділу поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хвороб і масових отруєнь) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від 17 до 51 тисячі гривень або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк".

Нагадаємо, 3 жовтня на честь Дня вчителя в Харкові організували безкоштовний концерт Олі Полякової.

Прямо зі сцени співачка зверталася до глядачів з проханням надягати маски і тримати відстань, але зробити це, коли вся фан-зона танцює, було вкрай складно. Масочний режим дотримувалися в основному ті, хто стояв ближче до сцени.

Крім того, важко було дотримуватися масочний режим тим, хто співав. А, за словами кореспондента МГ "Об'єктив", співав весь стадіон.

концерт Полякової, джерело: соцмережі
концерт Полякової, джерело: соцмережі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дочка Полякової після сварки з матір'ю знайшла розраду в обіймах сторонньої жінки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дочка Полякової звинуватила матір в перегляді п*рно і розкрила інтимний секрет батька: "я все бачила"

Також «Знай.иа " писав, що Козловський видав Поляковій найпотаємніше, від Раміни і Кондратюка до весілля і інтиму