У Харкові провели традиційний марафон Avantazh Kharkiv International marathon, під час якого сталася трагічна подія - у одного зі спортсменів на ходу зупинилося серце. Про це повідомили у виданні NewsRoom, посилаючись на повідомлення власного кореспондента з місця подій.

За інформацією видання, чоловікові раптово стало погано прямо на біговій трасі. За словами директора Центру екстреної допомоги та медицини катастроф в Харківській області, Віктор Забашта, прибулі за викликом медики діагностували у нього зупинку серця. Лікарі змогли реанімувати постраждалого бігуна.

Чоловіка терміново госпіталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги імені Мещанінова. В даний час його життю нічого не загрожує.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчини розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще