В Харківській області поліцейські розшукували двох малолітніх братів, які зникли безвісти. Про це повідомили у поліції регіону.

Як повідомляється, про зникнення дітей стало відомо у четвер, 1 жовтня, близько 16:00. Двох брудних і занедбаних хлопчиків 12 і 13 років виявили на автотрасі між селищами Пісочин і Рай-Оленівка.

Правоохоронці встановили, що діти мешкають із батьком у місті Кремінна Луганської області. Поліцейським вони розповіли, що їхній батько – наркозалежний, і вони не хочуть більше із ним жити.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У планах братів було автостопом доїхати до Києва. Там нібито проживає та працює їхня матір.

Поліцейські викликали швидку допомогу, оскільки виникли підозри, що діти хворі. Їх госпіталізували до Харківської інфекційної дитячої лікарні. Батькам втікачів повідомили, де перебувають їхні діти.

Нагадавши, вісім сиріт із Закарпаття вирушать за кордон у пошуках щастя. Цьогоріч більше закарпатських дітей отримало нові родини. Минулого року усиновили лише 23 дітей.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Мінсоцполітики пояснили, як підтримати дітей-сиріт.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі шукають сім'ю для маленьких братів, хлопчики мріють обійняти маму.