Сьогодні, 2 жовтня, день народження святкує Володимир Лісовий. Володимир Лісовий - рочесний громадянин міста Харкова та Харківської області, голова Вченої ради Харківського національного медичного університету.

Про це повідомили в пресслужбі Харківської міськради.

"Завдяки багаторічній науковій та освітній роботі ви отримали високий авторитет і повагу серед колег і студентства. Нехай ваші професіоналізм і досвід будуть спрямовані на підготовку кваліфікованих фахівців медичної галузі, яка сьогодні дуже потрібна суспільству. Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я, благополуччя та успіхів у реалізації намічених планів. Миру Вам і добра!" - написано у привітанні міськради.

Довідка: Лісовий Володимир Миколайович (02.10.1956) - ректор Харківського національного медичного університету, член-кореспондент НАМН України, доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України, лауреат Державної премії в галузі науки і техніки, директор Обласного клінічного центру урології і нефрології ім. В. І. Шаповала

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Закінчив лікувальний факультет Харківського медичного інституту, отримав рекомендацію Вченої ради на наукову роботу і був зарахований в клінічну ординатуру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Філатов "розкопав" могилу легендарного засновника міста: "це сенсація!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Перший мер Ужгорода відзначив 80-річчя, містяни пригадали чиновнику все: "Многая літа"

Також «Знай.иа " писав, що Кернес "коронував" першу ракетку Світоліну і бізнесмена Ярославського