Вчора, 1 жовтня в Нововодолазькому районі (Харківська область) під колеса електропоїзда потрапив чоловік. Його особу наразі встановлюють правоохоронці.

Про це повідомили в прес-службі поліції в Харківській області.

Трагедія сталася 1 жовтня близько 06:00 на ділянці залізничної колії між станціями "Власівка" та "Широкий". Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

В результаті інциденту рух поїзда призупинили до 08: 20.

На місце НП виїжджала слідчо-оперативна група. Тіло загиблого відправили в морг. Його особу встановлюють слідчі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 276 КК України ("Порушення правил дорожнього руху або експлуатації залізничного транспорту").

Нагадаємо, в Київської області, в Ірпені, під колесами швидкісного поїзда Hyundai загинула людина. Про це повідомляють місцевому телеграм-каналі жителі міста.

За їх словами, інцидент стався 26 серпня, ввечері, близько 18:00. На залізничних коліях сталася трагедія - там з якоїсь причини опинився чоловік, якого потяг переїхав на смерть.

Місцеві жителі відзначають, що трагічна подія сталася буквально за півсотні метрів від платформи станції Ірпінь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У мережі розлетілися фото з місця загибелі співробітниці американського посольства: "Темно і моторошно"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Переповнений шкільний автобус на швидкості врізався в потяг: водій загинув на місці, десятки постраждалих

Також «Знай.иа " писав, що У Бердянську дитина потрапила під потяг, на тілі немає живого місця: вирішила погуляти по рейках