У самому центрі Харкова був помічений інвалід-візочник з яким сталося "чудесне зцілення".

Про це повідомляють очевидці в харківському телеграм-каналі ВІХА.

Читайте Знай в Google News!

"Чудове лікування інваліда-візочника, який спочатку збирав на реабілітацію, а потім просто встав і сходив в туалет. Історичний музей",- сказано в підписі до опублікованих фотознімків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, у Запоріжжі промишляє занадто чорний жебрак. Робить бізнес на перехожих людях.

Таким чином, повідомляється, що мабуть, чоловік, який ходить і жебракує по місту, зрозумів, що чесність повинна була бути понад усе. Ходить він по площі Університетській.

Своїх намірів він не приховує - прямо каже, що вирішив зібрати грошей собі на алкоголь. Навіть з радістю погодився, щоб перехожі його сфотографували. Так даний знімок і виявився в мережі.

У соцмережах відразу ж послідувала реакція на такий спосіб "заробітку": люди жартома просили номер карти любителя алкоголю, і дякували хоча б за чесність, а не за старі" звичні " способи випросити грошей в підземному переході.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Копи зловили умелицю на продажу б / у презервативів: "Перепирала сотні тисяч"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Франківську затримали безбашених жебраків-робили це посеред дороги

Також «Знай.иа " писав, що У Києві орудує Дід- "бізнесмен" на стареньких Жигулях, обдирає довірливих водіїв: "гроші не пахнуть"