Гуртожитки в Харкові жахнули студентів своїми умовами. Студенти одного з харківських вузів показали, як вони змушені жити разом з клопами і тарганами.

Про це повідомляє телеграм-канал "Народний Ревізор".

Кількість тарганів настільки велика, що студенти не можуть нормально вимити посуд.

"Якось не сильно хочеться ставити тарілки в раковину, де зграями бігають таргани. Тим часом адміністрація гуртожитку не бачить ні клопів, ні інших "сусідів " студентів",- повідомляють студенти.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, студенти елітних вузів Москви живуть пліч-о-пліч з клопами і тарганами, але нічого не можуть з цим вдіяти через астрономічну вартість житла в Москві.

Так, 25-річний студент МДУ Кудакваше ндлова платить за проживання в гуртожитку 10 доларів на місяць і дуже цим задоволений. Єдине, що не до душі іноземцю - це стелі, які протікають.

"Я думаю, що вода зі стелі в один день може замкнути проводку і тоді вже всяке може трапитися",- зазначив студент.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молодих дніпрян підселили до тарганів: Студентський " рай " показали одним відео

Як повідомляє портал «Знай.иа» Таргани, грибок, розбиті вікна: українцям показали, в якому пеклі живуть їхні діти

Також «Знай.иа " писав, що Пенсіонерка живе в спартанських умовах-приміщення перетворилося на звалище, жахливий запах і таргани