У Харкові коронавірусом захворів голова обласної ради Сергій Чернов і кілька депутатів.

Інформацію про це підтвердив начальник відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ Харківської облради Володимир Дягілєв, пише Depo.Харків .

"Він (голова Харківської облради серій Чернов — ред.) на амбулаторному лікуванні. Так, у нього підтверджений (коронавірус-ред.—, але амбулаторно. Важких випадків у нас немає"— - сказав Дягілєв.

За його словами, хворіє також ряд співробітників апарату облради - сумарно близько 20 осіб. Деякі з них вже мають позитивні тести на COVID-19, інші ще очікують результатів, перебуваючи вдома на самоізоляції з симптомами хвороби.

сесія Харківської міськради, джерело: Телеграм
сесія Харківської міськради, джерело: Телеграм

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Серед апарату це орієнтовно 10 осіб. Тому що є ті, хто підтверджений випадок, а є ті, хто на самоізоляції з тими чи іншими ознаками", - додав представник облради.

Дягілєв також зазначив, що серед депутатів Харківської облради також 10 випадків захворювання коронавірусом серед депутатів.

"Принаймні нам не відомо ні серед депутатів, ні серед апарату"— - підсумував він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Порошенко підхопив коронавірус відразу після Тимошенко

Як повідомляє портал «Знай.иа» Лідер "голосу" Кіра Рудик підхопила коронавірус слідом за Тимошенко

Також «Знай.иа " писав, що Тернопільський нардеп Чайковський підхопив коронавірус і налякав українців: "йду"